Glossier play

“Glossier Play is a brand of dialed-up beauty extras.”

 
Photo —Glossier Play. Sarah Feingold.

Photo —Glossier Play. Sarah Feingold.

Har I set at Glossier netop har launchet et virkelig extra underbrand ved navn Glossier Play?

Jeg har sagt det så mange gange, at I snart må være trætte af at høre om mine varme følelser for Glossier brandet og founderen Emily Weiss. Men som inkarneret fan er jeg selfølgelig også nysgerrig på hvad underbrandet vil og kan. Jeg forstår Glossier Play, som den vilde lillesøster, der ikke kan få plads til at folde sine flamboyante vinger ud i Glossier’s overordnede univers. Hvor fokus især er ‘low maintenance’ i overbrandet Glossier, så lader det til at der under Play brandet bliver gjort plads til high-polish, glitter og alskens farver. Max glam.

Selvom produkterne - der lige nu består af lipgloss ‘Vinylic Lip, eye gel ‘Colorslide’, pallietgelé ‘Glitter Gelée og highlighter koncentrat ‘Niteshine - langt fra lægger op til mit sædvanelige look, så er jeg fascineret af det kreative og frigjorte univers. Stærkt påvirket af den über cool og gudesmukke Sarah Feingold (som jeg har crushet på i en længere årrække) er jeg især spændt på at afprøve de pigmenterede colorslides. Måske bære dem som her eller her.

English /

Did you see the new and dialed-up Glossier sub brand; Glossier Play? I’m ofc intrigued as the massive fangirl that I am.

I understand it as the flamboyant little sister that simply could’t release its own wild potential with getting its own sub brand. While one of the main drivers and focus of Glossier has been on creating products that feel ‘low maintenance' and is relevant for anyone at any time, Play seems to focus on the completely opposite. With its high polish, glitter and a loud color scheme there is room for being playful and maxing out on the glam!

Despite the fact that the products - which right now consist of the lipgloss ‘Vinylic Lip, eye gel pencil ‘Colorslide’, palliette gel ‘Glitter Gelée and highlighter concentrate ‘Niteshine - aren’t like any of the products I would normally reach for when doing my go-to party look, I’m still quite fascinated by the playful and liberated universe. Under heavy influence of the dead cool and beautiful Sarah Feingold (who I have crushed on since years back), I’m especially hooked on trying the highly pigmented colorslide eye gel. Maybe something down the line of this or this look.