Restaurant Alouette

 
Restaurant Alouette Alona Vibe
 

Restaurant Alouette

Hermed et par fotos af Restaurant Alouette, som fungerede som location for et shoot for Rabens Saloner tilbage i November. Rammerne, energien og menneskerne bag denne lille perle, som ligger hengemt på Islands Brygge, tog virkelig fusen på mig. Jeg må sige, der er altså langt i mellem så skønne mennesker som ejerne Camilla og Nick. Istedet for at investere i et hus, investerede de alt i at bygge Alouette — som mest af alt føles som et varmt hjem hvor du har lyst til at blive hængende på ubestemt tid. Restauranten gemmer desuden andre små fine finurligheder, som jeg dog vil lade forblive hemmelige, for ikke at forpure den fulde oplevelsen. Derudover, skulle maden eftersigende være meget anbefalelsesværdig, så Alouette står altså højest på min ønskeliste over dining oplevelser i 2019.

English
Just checking in to share a bit of photos from Restaurant Alouette which served as location for a shoot for Rabens Saloner back in November. The space, energy and the people behind this little gem located at Islands Brygge complete sweeped me off my feet. There goes a long way between meeting such people as the owners Camilla and Nick, whom with such passion has created a restraurant that feels like your best friends home. You simply don’t want to leave. I’ve heard the food is impeccable too, so there’s no doubt that Alouette is on top of my dining wish list for 2019.

 
 
 
Alouette Alona Vibe
 
Restaurant Alouette Alona Vibe

>> Alouette has an everchanging 5-course menu, built around a contemporary cuisine with an immense respect for nature and seasonality. Each day we transform with highest quality ingredients into the day’s set menu.<<

 

All photos by Alona Vibe